header

Over ons

Kwaliteit, transparantie en vakmanschap zijn in het hele traject leidend. Vanaf het eerste contact waar de opties besproken worden tot aan de daadwerkelijke montage en plaatsing van de volledige installatie (van het dak tot aan de meterkast). Grote kracht van PK-solarpower is verder het voortdurend denken in mogelijkheden. "Nee" of "kan niet" zult u hier zelden horen.


Kwaliteit

PK-solarpower maakt alleen gebruik van de kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een lage warmtecoëfficiënt en plus tolerantie. Daarnaast monteren en plaatsen wij de gehele installatie van het dak tot aan de meterkast.


Ook heeft PK-solarpower scherpe prijzen voor de particulieren. Dus mocht u interesse hebben in zonne-energie neem contact op met Patrick Stoop.


Verder werkt PK-solarpower uitsluitend samen met de beste leveranciers en partners. Bent u geïnteresseerd in het besparen van nog meer energie? Bekijk dan hieronder de folder van Isolatie Techniek Brabant.

Wij zijn sinds 2010 actief in de zonnepanelen. Bekijk hier ons assortiment, lees over de voordelen van onze panelen en neem contact met ons op!